Gratis online antivirus

(508 woorden in deze tekst)
(45847 keer gelezen)   Printervriendelijke PaginaGratis online antivirus

Controleer hier dankzij ActiveScan van Panda Software of uw computer malwarevrij is.

Infopagina Panda Software

Ontdek hier dé security oplossingen voor thuisgebruikers en bedrijven.

Panda Software

Met meer dan 50 vestigingen over de wereld, is Panda Software één van de grootste ontwikkelaars van IT-security oplossingen. Sinds 2000 is Panda Software actief op de Benelux markt. Al vanaf het begin heeft Panda Software 2 doelstellingen. De meest geavanceerde techniek aanbieden en de meest complete service verstrekken. Dit voor alle soorten klanten, of het nu gaat om thuisgbruikers, zelfstandigen, kleine en middelgrote ondernemingen of grote bedrijven. Panda Software biedt bescherming tegen virussen, hackers en alle andere soorten internetbedreigingen.

Oplossingen voor thuisgebruikers:

Panda Antivirus 2007: Licht snel en eenvoudig, licentie voor 2 gebruikers
Panda Antivirus + Firewall 2007: Uitgebreide en voordelige bescherming, licentie voor 3 gebruikers
Panda Internet Security 2007: Complete en hoogtechnologische beveiliging, licentie voor 3 gebruikers
Meer info hierover op www.pandasoftware.be.

Bedrijfsoplossingen

Panda BusinesSecure Antivirus

Een no-nonsense beveiligingsoplossing met een uiterst efficiënte bescherming voor desktops - Windows desktops - (ClientShield) en Windows en Novell Netware file servers - (FileSecure). ClientShield beschikt over een antispammodule en een effectieve webcontentfilter.

Panda BusinesSecure Antivirus met Exchange

ExchangeSecure is de additionele module bij BusinesSecure die bescherming biedt aan MS Exchange Server systemen via een naadloze integratie én met volledige antispamoplossing en uitgebreide contentfilter.

Panda EnterpriSecure Antivirus

EnterpriSecure is een complete en krachtige hands-off bescherming voor grote bedrijfsnetwerken waarbij netwerkcomponenten zoals desktops, e-mails (Exchange, Domino, Linux mail servers), internet gateways (CVP, Proxy en ISA servers) en interne servers (Windows, Novell, Netware en Samba) beveiligd moeten worden.

Panda GateDefender Performa

Dit hardwareonderdeel biedt maximale bescherming aan de internet gateway. De Performa combineert high performance hardware en software en blokkeert virussen, spam, ongewenste inhoud en andere bedreigingen. Deze oplossing is beschikbaar in 3 modellen: 8050, 8100 en 8200. Zo voldoet de Performa aan de exacte wensen van ondernemingen: van kleine bedrijfjes tot grote ondernemingen.

Panda GateDefender Integra

Panda GateDefender Integra is een all-in-one, gecentraliseerde beveiligingsappliance. Deze UTM-bundle biedt een volledige bescherming: firewall, VPN-service, Intrusion Prevention System (IPS), antimalware, contentfiltering, antispam en webfiltering. Bovendien kan de Integra ingeschakeld worden als router. Een hoge performantie, lage beheerskosten en extreem gebruiksgemak zijn de voornaamste troeven van de Integra.

Panda WebAdmin Antivirus

Het WebAdmin concept biedt een oplossing aan de securitygap waar administrators vandaag de dag mee af te rekenen hebben. Panda WebAdmin Antivirus is uiterst geschikt voor bedrijven die managed antivirus services aanbieden of voor bedrijven die laptops met en zonder VPN, file servers en desktops wensen te beschermen. Het product biedt via een gebruiksvriendelijke webconsole webbased beheer én antimalwarebescherming vanuit elke locatie met een internetverbinding.

Meer info over al deze producten op www.pandasoftware.be.

Unieke betalingsmogelijkheid: PandaLease

PandaLease is een operationale leasingformule. Klanten beschikken steeds over de krachtigste en meest recente beveiligingstechnologie. In plaats van die investering in één keer te betalen, spreiden ze de totale aankoopsom over maandelijkse, vaste tarieven. Zo heeft deklant een duidelijk én voordelig prijskaartje. Hij houdt zijn budget immers beschikbaar voor kernactiviteiten. Dealers genieten zelf ook van meer financiële zekerheid. Zij krijgen het aankoopbedrag immers binnen 8 dagen volledig op hun rekening gestort.

Meer info hierover op www.pandasoftware.be.

  

[ Terug naar Virus info | Sectie Index ]

Het meest gelezen verhaal vandaag is:
Er is nog geen meest gelezen verhaal vandaag.

 

We kregen 71.538.384 pageviews sinds 13-jun-2000, 4.512 vandaag, and 5.433 gisteren.

© BelgianTop50.com

Visit Our Websites:
Gratis webstats | Aanmelden | Belgische Lotto | Tip of the Day | Bijverdienen
DutchTop50.com | FindIt.be | Marketing Tips | MP3 | SarrCom.com | Search engine submission