Regels

(791 woorden in deze tekst)
(23594 keer gelezen)   Printervriendelijke PaginaDe regels zijn niet zo moeilijk maar wel noodzakelijk. In principe wordt alles toegelaten. Als je een normale website hebt, is er geen enkel probleem en zal die ook onmiddellijk toegelaten worden!

Lees er toch even de volgende richtlijnen op na. Er zijn een paar dingen die je moet weten. Als je een website ontdekt die tegen de regels zondigt, contacteer ons dan. Die website wordt dan bekeken en desnoods verwijderd.

Doen:
 1. Enkel Belgische websites in de Belgische Top 50. Nederlandse websites kunnen zich in de DutchTop50.com inschrijven.
 2. Als je site in het Nederlands is, gebruik je Nederlands in de titel en omschrijving. Als je site in meerdere talen is, gebruik je die taal die de meeste van je bezoekers gebruiken (die kan je zien in je statistieken). Dit is belangrijk als iemand een zoekterm ingeeft. Als je site in het Nederlands is en iemand geeft een zoekterm in het Nederlands in, zal je site bij de zoekresultaten staan, anders niet.
 3. Je website moet af zijn. Under Construction websites worden niet aanvaard. Ook alle paginas moeten klaar zijn, sites met te veel Under Construction pagina's worden eveneens niet toegelaten.
 4. Je website moet snel laden, als het langer dan 20 seconden duurt, kan ik je niet toelaten. Er kan een uitzondering gemaakt worden voor Flash sites maar enkel indien er een Skip Intro knop voorzien wordt.
 5. Je moet een goeie omschrijving ingeven. Titels en omschrijvingen als "De beste" of "Mijn site!" worden niet toegelaten. Er moet een duidelijke omschrijving zijn. Wees creatief. Wat kunnen bezoekers op je site doen? Wat heeft je site te bieden?
 6. Geef ook een banner URL op, het is niet verplicht maar wel aangeraden. Een banner URL is bijvoorbeeld:
  http://www.mywebsite.com/banners/banner1.gif
  Als je geen banner hebt, vul dan niets in.
 7. Volledige URLs, a.u.b. Het is niet verplicht maar wel aangeraden. Met volledige URL bedoelen we:
  www.mijnsite.com of www.mijnsite.nl
 8. Zet je site in de juiste categorie.


Niet doen:
 1. Niet valsspelen. Bijna alles wordt gelogd (hits, rates, votes, comments) en als ik zelfs maar vermoed dat je valsspeelt, wordt je site verwijderd. Ik hou me niet bezig met bewijzen te zoeken want daar kruipt te veel tijd in, ik verwijder gewoon de site. Sorry maar ik ben erg hard tegen valsspelers. Valsspelen is zielig en wordt niet geduld. Dat zou niet eerlijk tegenover de andere leden zijn.
 2. Pornografische, racistische, warez, onetische of sites met onaanvaardbare inhoud worden niet toegelaten. Sites met sexuele inhoud kunnen trachten zich aan te melden bij hotsites.be.
 3. Als je je bezoekers op je website misleid, kan ik je site niet goedkeuren.
 4. NIET ROEPEN! Gebruik niet allemaal HOOFDLETTERS in de titel of omschrijving; dat wordt aanzien als roepen. Gebruik geen leestekens zoals ___!!!???...### in de titel en omschrijving om aandacht te trekken. En Gebruik Niet Overal Hoofdletters Bij Elk Nieuw Woord.
 5. Geen bladzijden of doorway pages, enkel volledige URLs. Dus www.mijnsite.nl/hobby.htm en www.mijnsite.nl/adres.htm wordt niet toegelaten, enkel www.mijnsite.nl (zet er geen index.htm of index.html of welk achtervoegsel ook achter).
 6. Geen spyware of sites met Comet Cursors! Deze software installeert zich op de computer van je bezoeker zonder daarvoor toestemming te vragen (afhankelijk van de security settings van de PC van je bezoeker). Dit is totaal onaanvaardbaar en wordt geweigerd. Websites met eender welke spy- of software die zich op de computer tracht te installeren zonder daarvoor duidelijk om te vragen worden geweigerd. Als je zo'n site in de Top 50 site ziet, contacteer ons dan zodat we die site kunnen verwijderen.
 7. Voeg je site niet meermaals toe. Dit is softwarematig geblokkeerd en is niet toegestaan.
 8. Liefst geen freehosts zoals Yahoo!Geocities, NBCi (Xoom), Angelfire, etc. Ze worden toegelaten maar zeker niet aangeraden. Deze sites laden soms gewoon te traag. Als je site te traag laadt op het moment dat ik hem bekijk, kan ik je niet toelaten. Er zijn voldoende en veel betere freehosts Tiscali, Planet Internet, Home.nl, enz.
 9. Maximum één pop-up is toegestaan! Als je een freehost zoals Tripod gebruikt en er verschijnt een pop-up met een commerciële boodschap dan is er geen probleem maar met meer dan 1 pop-up window wordt je site niet toegelaten. Dit wordt door de meeste surfers als storend ervaren. Ook als je slechts één pop-up window hebt maar er wordt telkens een nieuw venster geopend als je dat eerste venster sluit, wordt je site niet toegelaten. Gelieve mij te contacteren als je hier misbruik tegen ziet.
Bedankt om dit te hebben gelezen. Als er nog iets onduidelijk is, vraag het dan. Nu je de regels gelezen hebt, kan je je site toevoegen.

Suc6!
  

[ Terug naar Links | Sectie Index ]

Het meest gelezen verhaal vandaag is:
Er is nog geen meest gelezen verhaal vandaag.

 

We kregen 71.538.329 pageviews sinds 13-jun-2000, 4.457 vandaag, and 5.433 gisteren.

© BelgianTop50.com

Visit Our Websites:
Gratis webstats | Aanmelden | Belgische Lotto | Tip of the Day | Bijverdienen
DutchTop50.com | FindIt.be | Marketing Tips | MP3 | SarrCom.com | Search engine submission