Home - Gezondheid - Alternatieve geneeskunde

Sites nu gesorteerd op: rating (van hoogste tot laagste score)
Sorteer sites op: Titel (A/D) Datum (A/D) Rating (A/D) Populariteit (A/D)
Inka Y Luna Healingpraktijk met ondersteuning van Liquid Light Remedies en kleurentherapie 
Beschrijving: Healingpraktijk met ondersteuning van Liquid Light Remedies en kleurentherapie. Vanuit een holistische visie kun je zeggen dat de mens bestaat uit een fysiek deel, een emotioneel deel, een mentaal deel, een energetisch deel en een spiritueel deel. Wanneer één deel uit balans is, heeft dit effect op de andere delen. Op het moment dat wij als baby's geboren worden, kennen we alleen maar het gevoel van een diepe liefde voor alles en iedereen, ook voor onszelf. Deze liefde is een uiting van de sterke Lichtkracht die in ons aanwezig is. Bij de meeste mensen is deze kracht behoorlijk naar de achtergrond geraakt, en zijn er door de jaren heen heel wat blokkades opgetreden waardoor ze moeilijk die kracht nog kunnen ervaren. De oorsprong van deze blokkades ligt in verschillende aspecten: de omgeving waarin we opgroeiden, allerlei zaken die we moesten leren, vriendschaprelaties, allerhande situaties die we meemaakten... De blokkades kunnen diverse emotionele, geestelijke maar ook lichamelijke klachten veroorzaken.. Stress, onzekerheid, faalangst, hoofdpijnen, verlegenheid, rugpijnen, fobieën, overdreven perfectionisme, verslavingen, depressies, etc. Tijdens mijn behandelingen help ik personen om terug hun eigen (licht)kracht te ervaren (om van daaruit de ontstane blokkades op te lossen), zodat ze stevig op hun eigen benen staan, zich zelfzekerder voelen, weten waar ze voor willen gaan, vanuit liefde en respect voor zichzelf en hun omgeving... Liefde voor zichzelf is hier de enige oplossing voor… En aangezien Liefde en Licht spiritueel gezien hetzelfde zijn, is lichtenergie een uitermate goede manier om die eigen Lichtkracht, Liefdeskracht terug te activeren. Niemand kan anderen veranderen, jij kunt alleen jezelf veranderen… Wanneer je dit doet, reageer je automatisch ook anders op mensen, situaties, en reageren zij op hun beurt weer anders op jou... Je omgeving veranderen begint bij jezelf... Licht en liefde vormen de basis van ons bestaan.
Toegevoegd op: 20-Mar-2006 Hits: 863 Rating: 8.0000 (1 Stem)
Rate deze site | Gebroken link | Details | Link code

Aardstralen en wateraders op gezondhuis.be 
Beschrijving: De bedoeling van deze website is op een beknopte manier informatie aan te bieden, aangaande het onderwerp aardstralen/wateraders, alsook mede door mijn activiteit onderstaande doelstellingen na te streven. Het fenomeen aardstralen/wateraders via deze weg bij een breed publiek terug de nodige aandacht te geven. Tegemoet te komen aan de vraag naar huis- of bouwgrondonderzoek aan een voor iedereen toegankelijke vergoeding. Het adviseren betreffende localisering, gevolgen en oplossing van schadelijke aardstralen/wateraders. Het zorgvuldig bijhouden en analyseren van de bereikte resultaten bij woningonderzoeken. Elke vraag van Uwentwege omtrent het onderwerp wordt gegarandeerd en met genoegen beantwoord. Wie interesse heeft in een meer gedetailleerde benadering van het fenomeen, kan mits wat speurwerk, zijn gading vinden in zowel de handel als bibliotheek. Interessante titels kan U ook vinden verder op deze site. Uw dierbaarste bezit is ongetwijfeld uw gezondheid. De meeste mensen zijn zich onvoldoende bewust dat je de kwaliteit van je gezondheid voor een groot stuk zelf in handen hebt. Dit besef komt pas op het moment dat er zich daadwerkelijk gezondheidsproblemen voordoen van welke aard ook. Aardstraling kan wel degelijk een oorzaak zijn die je gezondheid ondermijnt ondanks je er een gezonde levenswijze op nahoudt.
Toegevoegd op: 16-Mar-2006 Hits: 1025 Rating: 7.0000 (1 Stem)
Rate deze site | Gebroken link | Details | Link code

Zonnestreel - Magnetiseren is het geven van liefde in de vorm van energie 
Beschrijving: Magnetiseren is het geven van liefde in de vorm van energie, waarbij het opruimen van blokkades centraal staat. Volwassenen, jongeren en kinderen te helpen, die emotioneel, psychisch, en lichamelijk vermoeid zijn, vervreemd zijn van zichzelf, hun levensdoel verloren hebben. Door te werken met verschillende therapieën, ze terug in evenwicht te brengen, te komen tot een innerlijke rust en kracht, zelfvertrouwen en geloven in eigen kunnen, sterker in het leven te staan, het heft in eigen handen te nemen. Waardoor ze de deuren kunnen openen voor een leven vol liefde, harmonie, geluk en overvloed.
Toegevoegd op: 20-Mar-2006 Hits: 766 Rating: 7.0000 (1 Stem)
Rate deze site | Gebroken link | Details | Link code

Sjamanisme en Shu'em shamanisme 
Beschrijving: Shu'em shamanisme is een vorm van mystiek sjamanisme waarin bewust gebruik wordt gemaakt van veranderde staten van bewustzijn. Deze staten zijn een voorwaarde voor healing, meditatie en rites de passage. Shu’em Shamanic Healing geeft begeleiding op individuele basis alsmede voor groepen. Tevens verzorgen wij een beroepsopleiding tot shamanistisch genezer. Alle lessen en behandelingen worden gegeven door Stefan Wils (1960). Sinds 10 jaar actief als shamaan, en intensief persoonlijk begeleidt door Frédéric Abbají. In deze jaren heeft hij duizenden sessies gedaan ten behoeve van cliënten en leerlingen. Alle lessen en behandelingen worden gegeven uit persoonlijke ervaring en worden gekenmerkt door een warme en informele sfeer: een shamaan werkt met het gevoel en met Liefde als basis.
Toegevoegd op: 20-Mar-2006 Hits: 903 Rating: 8.0000 (1 Stem)
Rate deze site | Gebroken link | Details | Link code

Massage Cursussen 
Beschrijving: Massage cursussen voor heel Nederland en Belgie. De cursussen zijn zowel voor beginners en voor gevorderden. Bent u zelf massagetherapeut, schoonheidsspecialiste, kinesist of lijkt het je leuk om vrienden of je partner te masseren? Dat kan allemaal bij Massage praktijk Divya. Wij geven ook privécursussen. Weinig poespas en geen eindeloos herhalen om de cursus te rekken. Dank zij de persoonlijke aandacht moet u na één dagdeel in staat zijn een degelijke massage uit te voeren. Een cursus volgen wanneer het u past: Veel leren in korte tijd. Oefenen op een professioneel model die de nodige feedback kan geven. Alle aandacht van de docent voor jou alleen. Je hoeft zelf niet uit de kleren. Certificaat na de opleiding. Massagebenodigheden aan groothandelsprijzen. Dvd (instructiefilm) bij hotstone, kruidenstempel, massagetherapeut en heavenly touch en de Indische massage cursus.
Toegevoegd op: 20-Mar-2006 Hits: 959 Rating: 8.0000 (1 Stem)
Rate deze site | Gebroken link | Details | Link code

Soraya Massagetafels en stoelen 
Beschrijving: Soraya Care Products verkoopt massagetafels en -stoelen van Oakworks en Tao Trading. Wij verkopen produkten van uitstekende kwaliteit en voor zeer interessante prijzen. Soraya Care Products verkoopt vooral massagetafels, massagestoelen, accessoires voor de massage- en wellness-markt. Wij verkopen zowel aan professionele als niet-professionele gebruikers. Kijk eens op de "Wie zijn wij?"-pagina als je ons nog wat beter wilt leren kennen. U kunt bij ons massagetafels en -stoelen kopen van Oakworks en Tao Trading (merknaam: Master) tegen zeer interessante prijzen. Als u meer dan 1 massagetafel wilt kopen, neem dan zeker contact met ons op zodat we u een interessante offerte kunnen maken.
Toegevoegd op: 20-Mar-2006 Hits: 1072 Rating: 7.0000 (1 Stem)
Rate deze site | Gebroken link | Details | Link code

Praktijk cascada - energetische therapie - relaxatie massage 
Beschrijving: In een rustige omgeving kan U genieten van een waterval (cascada) aan mogelijkheden. De energetische therapie helpt je inzicht te krijgen in je eigen leven, emoties en gezondheid om zo tot éénheid van lichaam en geest te komen. Wil je ervaren wat genieten is, dan geven de massages je relaxatie, vitaliteit en een zalig wegdromen. Tip : ideaal als cadeaubon voor verjaardag, feestdag,... De massages zijn niet erotisch en U dient een slip aan te houden tijdens de behandelingen in Groot-Gelmen / Sint-Truiden.
Toegevoegd op: 20-Mar-2006 Hits: 836
Rate deze site | Gebroken link | Details | Link code


Het meest gelezen verhaal vandaag is:
Er is nog geen meest gelezen verhaal vandaag.

 

We kregen 71.534.423 pageviews sinds 13-jun-2000, 551 vandaag, and 5.433 gisteren.

© BelgianTop50.com

Visit Our Websites:
Gratis webstats | Aanmelden | Belgische Lotto | Tip of the Day | Bijverdienen
DutchTop50.com | FindIt.be | Marketing Tips | MP3 | SarrCom.com | Search engine submission